Terugblik op 2019...


Op privévlak was 2019 zwaar voor ons gezin. ZWAAR, met dikke, schreeuwerige hoofdletters.


Het kostte dan geen bloed en zweet om het jaar min of meer door te komen, tranen des te meer. En tonnen energie. Tonnen! Die we soms vonden, maar dikwijls ook niet.


Dingen die vanzelfsprekend waren of leken, waren dat plots niet meer. Dat creëerde extra onrust en verdriet. Boosheid ook.We moesten afscheid nemen van dierbaren en dat kwam hard aan. Keihard. Je bent nooit voorbereid op verdriet. Het komt op je af en je moet ermee omgaan.


En toch staan we hier nog, vandaag, op 1 januari 2020.


Niet sterker dan ooit. Niet klaar om de wereld te veroveren. Niet alles ligt achter ons.


Wel zijn we een paar lessen rijker. Harde lessen. Lessen die we niet hadden willen leren, maar waartoe we werden gedwongen. Lessen waaruit we hopelijk hebben geleerd. Waar we kunnen aan denken als het moeilijk gaat. Dat je altijd sterker bent dan je denkt.


En van hieruit moeten we verder. Om 2020 beter te maken dan 2019. Ieder van ons. Samen, maar ook alleen. Want alles begint bij jezelf. Met de liefde en steun van mensen die om je geven. Soms uit onverwachte hoek.
Gelukkig ging het op professioneel gebied goed.

We ontmoetten fijne koppels, maakten hun mooiste dag mee en probeerden zo goed mogelijk emoties vast te leggen. Elk huwelijk is uniek, iedere familie heeft zijn verhaal en het is een eer om daar voor één dag deel van uit te maken. Om achter de schermen mee te draaien en als eerste de bruid te zien. De trotse blik van de toekomstige bruidegom vast te leggen en op een bepaald moment zelf een traantje weg te pinken omdat de liefde ervan afspat.


We zagen ook fijne mensen in de studio en ook dat is steeds een verrijking. Om mensen (beter) te leren kennen.


We hopen dat we in 2020 dezelfde weg kunnen opgaan en sommige doelen/dromen kunnen waarmaken. Wat deze zijn, lees je in de volgende blog..


Wij wensen jullie een gezond, gelukkig 2020! Hopelijk tot snel!


Thomas en Virginie170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rode neusjes